Sinau Play Piano

Sinau Play Piano

Sinau Play Piano - Musical Signs

Hot

Saturday, December 30, 2017

Sinau Play Piano - Musical Signs

December 30, 2017 1

Pratandha melodic mbentuk sawetara bagean saka kode sing diarep-arep kanggo sinau musik. Tanda-tandha bisa nyenengake kanggo sinau lan remunerasi minangka paningkatan kaweruh karo saben tandha anyar. Sampeyan bakal ngakibatake dialect njaba lan nemtokake musik sing luwih nyenengake kanggo sinau. Sampeyan bakal melu gathering individu sing ana ing planet sing ngerti musik. Penyimpangan sing misahake musik mung sethithik. Coba nimbang apa jumlah individu sing sampeyan kenal lan nomer sing dipahami musik utawa malah muter instrumen melodi.

Ngerti cathetan ing musik iku penting kaya catetan kahanan sing dimainake. Iki minangka papan musik; Nanging ana sing liya kanggo musik tinimbang cathetan penting. Musik diputer kanthi perasaan, kanthi macem-macem volume ing macem-macem kahanan, kanthi kekuwatan, kanthi kepedulian, kepuasan lan numpuk saka pirang-pirang cara.

Ragam melodi macem-macem ana gegayutane karo musik lan dilebokake ing musik sing penting kanggo guneman karo pikirane musik, volume sing bakal diputer, permusuhan, seneng-seneng, utawa seneng-seneng, kanthi kepenak, kanthi bungah. Iki lan liya-liyane ana ing jero kode melodi sing kudu dideleng babagan carane ngerteni musik.

Artis bakal banget mempengaruhi musik sing diputer. Sawetara pemain sing bener kalem lan repressed, sawetara wong metu. Iki bisa nimbulaké cara musik bakal diputer. Sabanjure temperament saka pemain bakal ngganti saben dina. Iki bakal menehi pengaruh marang cara musik kasebut bakal diputer. Pelaku ngenali babagan iki kanthi nindakake aktivitas sadurunge main, mbusak otak lan uga kuwatir fisik kanggo ngilangi pikiran sing salah nalika main. Pratandha melodic nyatakake cara musik kudu diputer kanthi ora nyenengake karo seniman pikiran.

Tandha-tandha melodi sing digunakake minangka bagéyan saka musik ditampa saka dialèk Italia lan Spanyol lan bisa disusun kanthi lengkap utawa abridgan menyang huruf sing sepi ing wektu-wektu. Tanda-tanda sing paling umum diakoni minangka nulad.

Pianissimo (p) = alus (pp) = alus (ppp) = tambahan alus

Fortissimo (f) = bisu (ff) = boisterous (fff) uproarious tambahan

Giocoso (g) = seneng utawa seneng-seneng

Forzando (fz) = compellingly, dadakan, accentuation

Allegro = cepet, exuberant utawa euphorically

Soul = karo jiwa utawa urip

Delicato = sensitif

Repetizone, imitation = rehash

Ana akeh pratandha ing musik, kabeh duwe implikasi dhewe. Akeh komparatif sing penting lan akeh sing ora bakal katon dening artis normal. Nomer sing dipelajari dening pemain normal bakal gumantung marang jenis musik sing dimainake. Lèpèn spesifik musik bakal ndhukung tanda-tanda tartamtu sing digunakaké mayoritas.
Read More